Om oss

Vi bor fyra stycken personer på gården, Anders, Gunnel, Linda och Frida. Vi, alla hästarna, några katter och en hund. Bounder’s Black Magic men hon kallas Maggie.

Gunnel är född 1970 och kommer från Sala. Hon har alltid haft ett liv där hästar finns med. Gunnel har gått långa ridlärarkursen på Strömsholm 92-93. Hon har tävlat upp till 130 i hoppning och MSVB i dressyr.

Anders är född 1966 och kommer från Grevie på Bjärehalvön. Anders jobbar även han inom hästbranschen numera som hovslagare. Han jobbade tidigare som snickare. Anders största ryttarmerit är när han blev tredjeplacerad på ridskolans klubbmästerskap i Skara i början på 90-talet.

Linda är den äldsta dottern, född 1997. Linda har än så länge följt Gunnels spår, ridning. Linda är en aktiv tävlingsryttare och tävlar för Ängelholms ryttarförening. Hon har två storhästar som hon tävlar. Lindas bästa merit är hennes första vinst i MSVB på ponnyn Jack Daniels, som fortfarande finns hemma på gården. Just nu har Linda lämnat hästarna här hemma och åkt till Australien för att resa och jobba.

Frida är den yngsta dottern, född 1999. Frida har även hon följt Gunnels spår med hästarna och tävlar aktivt för Ängelholms Ryttarförening. Frida har flitigt tävlat på egenuppfödda Exxica upp till internationell 140. Frida har kommit in på beridarprogrammet på Flyinge där hon kommer att tillbringa sin tid fram till vt 2020. 

Permalänk till denna artikel: http://www.stuteristenlyckan.se/?page_id=143